The Coca Cola Collection for sale

Welcome! 

Maak kennis de unieke Coca Cola Collectie die werd verzameld door Theo De Boeck.

Sinds kort worden de artikelen uit de collectie te koop aangeboden. Beetje bij beetje worden de artikelen toegevoegd aan de fotogallerijen.

Coca Cola Collection

For Sale: unique Coca Cola Collection!

De vele unieke stukken uit deze Coca Cola Collectie worden te koop aangeboden. Zo kan u eigenaar worden van een deel van de uiterst rijke Coca Cola geschiedenis. Doe uzelf een stuk uit de Coca Cola droomwereld cadeau om uw collectie aan te vullen of uw interieur op te fleuren. Ook ideaal als origineel geschenk voor vrienden en familie. Alle stukken die aangeboden worden zijn origineel. Deze Coca Cola collectie werd steeds met uiterste zorgvuldigheid behandeld en uitermate goed bewaard. Zeer waardevol voor de échte verzamelaar.

The Coca Cola Collection: how to order?

Alle prijzen van de unieke stukken binnen de verzameling staan vermeld in de geopende foto's in de fotogallerij. Heeft u daaromtrent nog vragen? Neem dan contact op. Wenst u te weten hoe u een bestelling kan plaatsen? Click here.

Contact and info

Wenst u meer te weten over één van de artikelen uit de verzameling? Aarzel niet en neem contact op! U kan ook het contactformulier invullen. Wij behandelen uw vraag binnen 24u.

Contact and info Contactform

Coca Cola Collection